Chaturbate Magyar

Frissítve: 16.08.2022

A Chaturbate Magyarország és a világ egyik legnagyobb ingyenes élő szexkamerás chat honlapja és élő pornó weboldala. Ebben a rövid cikkben arról lesz szó, hogy mik az előnyei és a hátrányai a Chaturbatenek, kitérve arra is, hogyan használható a Chaturbate magyar felhasználók számára.

chaturbate magyar
Tartalomjegyzék

Mi az a Chaturbate?

A Chaturbate egy felnőt tartalommal szolgáló weboldal, amely élő pornó videók megtekintését, illetve egy online szex chat használatát teszi lehetővé. A honlapon egyéni modellek és párok által közvetített tartalom is megtalálható. A honlapon közvetített tartalom jellemzően meztelenséggel és szexuális tevékenységgel kapcsolatos, például erotikus tánc, beszélgetés, illetve kifejezetten szexuális tartalom, mint például élő webkamerás szex. A honlapon közvetített videók ingyen megtekinthetők (a privát show-k kivételével), de a nézőknek van lehetőségük pénzt fizetni "jatt" formájában a kiválasztott modelleknek.

A nézőknek arra is lehetőségük van, hogy feliratkozzanak egyes modellek csatornájára, ami lehetővé teszi azt, hogy értestést kapjanak, ha a modell elindít egy élő adást. 2020 októberében a Chaturbate a világ 65. legnépszerűbb weboldala és az ötödik legnépszerűbb felnőt tartalmat kínáló oldal volt. A Chaturbate Magyarorzságon is egy népszerű oldal, így nem csak nagy nézettséggel rendelkezik itthon, de magyar előadók is megtalálhatók a honlapon.

Magyar Chaturbate regisztráció

A Chaturbate egy ingyenes szex chat és élő pornót közvetítő honlap, a regisztráció teljesen ingyenes és számtógépről, illetve okostelefonról is lehetséges.

Chaturbate regisztráció folyamata számítógépről

A honlap a következő linken érhető el: https://chaturbate.com. A regisztráció a honlap megnyitása után a jobb felső sarokban található „SIGN UP” (regisztráció) gomb megnyomásával kezdhető.

chaturbate sign up

A regisztrációhoz egy felhasználónév, jelszó (legalább 10 karakter hosszú), e-mail cím (opcionális), születési dátum, nem megadása (férfi, nő, pár, transznemű), illetve használati feltételek és adatvédelmi szabály elfogadása szükséges. Ezután a „CREAT FREE ACCOUNT” (Ingyenes fiók létrehozása) gomb megnyomásával véglegesíthető a regisztráció.

chaturbate regisztracio

Chaturbate regisztráció folyamata okostelefonról

A honlap a következő linken érhető el: https://m.chaturbate.com. A honlap megnyitása után a bal felső sarokban található menüben, a „SIGN UP” (regisztráció) gomb megnyomását követően kezdődik a regisztráció.

chaturbate mobil menu

chaturbate webcam

A regisztrációhoz egy felhasználónév, jelszó (legalább 10 karakter hosszú), e-mail cím (opcionális), születési dátum, nem megadása (férfi, nő, pár, transznemű), illetve használati feltételek és adatvédelmi szabály elfogadása szükséges. Ezután a „CREAT FREE ACCOUNT” (Ingyenes fiók létrehozása) gomb megnyomásával véglegesíthető a regisztráció.

chaturbate login

A regisztráció és a honlap tartalma okostelefonon is elérhető magyar nyelven, ehhez a honlap bal felső oldalán található menün belül a “Languages” almenüben a magyar nyelvet kell kiválasztani.

Fiók státusza

A Chaturbate honlapon a regisztrációt követően két elérhető fiók státusz létezik. A fiók státuszát a felhasználó a honlap jobb felső sarkában tekintheti meg, illetve az „Upgrade” gomb megnyomásával felminősítheti fiókja státuszát.

chaturbate premium felhasznalo

 • „Basic User” (alap felhasználó) státusz – Mindenki számára ingyenes és aktív közvetlenül a regisztráció után. Ez a státusz a honlapon található videók ingyenes megtekintését, illetve a chat használatát teszi lehetővé.
 • „Prémium User” (prémium felhasználó) státusz – Havonta fizetendő szolgáltatás, melynek ára 19,95 USD/hónap. A prémium státusz elérhetővé teszi a honlap tiszta, reklámmentes használatát, a chat használatakor a betűk színének és betűtípusának megváltoztatását, privát üzenetek írását, „jatt” anonim küldését, animált képek küldését a chatbe, illetve a prémium felhasználók egyszeri ingyenes bónuszként 200 tókent kapnak, amelynek értéke 20.99 USD-vel egyenlő.

chaturbate fiok statusza

Modellek keresése

A kívánt csatornák, illetve modellek keresése több módszerrel is lehetséges a Chaturbate felületén.

Kategóriák alapján

A honlap főoldalán lehet kiválasztani a kívánt videók kategóriáját, amely lehetővé teszi a kategórián belüli modellek megtekintését, illetve a keresésnek megfelelő modell gyors megtalálását.

Összesen 5 kategória között lehet választani:

 • Nők
 • Férfiak
 • Párok
 • Transzneműek
 • „Spy Show” (a Kukkoló mód kategóriában olyan szobák találhatók, amelyek csak egy korlátozott körnek közvetítenek, azaz privát közvetítést nyújtanka több embernek egyszerre)

Tag-ek (kulcsszavak) alapján

A honlap főoldalán a „Tags” menüpontot kiválasztva lehet videókat keresni. Az élő adásban lévő modellek videójuk alatt kulcsszavakat tudnak megadni, amely lehetővé teszi, hogy pontosan bekategorizálják a saját csatornájukat például származás, kor, testalkat, közvetített tevékenység szerint, illetve, hogy a felhasználók ezek alapján könnyebben megtalálhassák őket. Ugyanitt azt is meg lehet nézni, hogy az adott tag-ek alatt hány szoba van élőben és azoknak összesen mennyi megtekintése van.

A honlap keresőmotorján keresztül

A honlap keresőmotorján keresztül saját kulcsszavak, kifejezések alapján lehet modelleket keresni, azonban ez a szolgáltatás jelenleg magyar keresőszavakkal nem használható, csak angol nyelven.

Keresési beállításokon keresztül

A keresési gomb mellett található „beállítások” gomb megnyomásával a felhasználó ki tudja választani a főoldalon megjelenő videók régióját (Észak-Amerika, Dél-Amerika, Ázsia, Európa és Oroszország, más régiók). Továbbá be tudja állítani, hogy előbb a HD minőségben közvetítő modellek jelenjenek meg, illetve azt is, hogy a felhasználónak szánt javaslatokat és a modellek tartózkodási országát is mutassa a honlap.

chaturbate keresesi beallitasok

A modellről

A csatornák megnyitása után, a videó alatt bővebb információ is olvasható, megtekinthető a modellekről és a csatornájukról.

Bio

A Bio-ban egy rövid leírás olvasható a modellről. Például itt van leírva a modell nyelve, születési dátuma, országa, követőinek száma, megtalálhatók a közösségi média oldalai és másinformációk.

Fotók és videók

A „fotók és videók” menüpont alatt a modellről további fizetős képek és videók elérhetőek, ha rendelkezik ilyenekkel.

Rajongói klub

Ez az opció lehetővé teszi, hogy a felhasználók egyenesen támogassák egyes modelleket, felhasználónevüket zöld színnel emeli ki a chat, privát üzeneteket tudnak írni a modellnek, illetve exkluzív tartalomhoz kapnak elérést. A szolgáltatás ára 20.99 USD/hónap.

chaturbate a modellrol

Élő Szex Cam modellekkel

A modellekkel történő beszélgetésnek több formája létezik a Chaturbate honlapon.

Nyilvános és privát üzenetek

 • Nyilvános és privát üzenetek - A nyilvános üzeneteket a szoba chat felületében lehet beküldeni. Ezt bármelyik regisztrált felhasználó megteheti, ezeket az üzeneteket a modell és más felhasználók is láthatják. Privát üzenetet prémium felhasználók, illetve az adott modell rajongói klubjában lévő tagok tudnak küldeni. A privát üzeneteket egy külön chat felületen lehet beküldeni, így azokat kizárólag a modell látja, ráadásul ezeket nem fedik el más felhasználók által küldött üzenetek, mint a sima chat esetén.
 • Cam2Cam videóhívás - Privát szobákban lehetőség van arra, hogy a modell is lássa a felhasználót a kamerája használatával. Így a néző és a modell egy privát videóbeszélgetésben tud részt venni. A felhasználót a Cam To Cam használata alatt kizárólag a modell fogja látni.
 • Jatt küldése - A honlap lehetővé teszi, hogy a felhasználók pénzzel támogassák a modelleket. A jatt küldéséhez szükséges tokeneket a felhasználok a honlapon keresztül tudják megvásárolni. A modellek célokat tudnak beállítani, amelyek meghatározzák, hogy egyes jatt összegek esetén mit csinálnak meg, például levesznek egy ruhadarabot. Továbbá a jatt küldésekor egy üzenetet is be lehet írni, amit megkap a modell.

Magyar lányok a Chaturbate-en

A Chaturbate nem csak a nézők körében népszerű Magyarországon.

Itt van pár példa népszerű magyar lányokra Chaturbate-en:

 • brookewylde_20
 • frankhardy21
 • milana_fox_
 • blondehotfever
 • sparkly_eve
 • dalma5
 • allielelli
 • violetmyers19
 • antoniovalentinidiamond
 • wet_leona
 • theonlytruemistress
 • barely_legal_cory

Népszerű nemzetközi modellek

 • isabeyferrec
 • meganiex
 • anna shine
 • angeellina
 • blancoloca
 • alisonya
 • caylin
 • anabel054
 • stefanypiett
 • elaanna
 • lyaksi
 • britishmilfpenelope

Chaturbate tokenek

Ebben a fejezetben a tokenek használatáról, áráról, illetve arról lesz szó, hogy hogyan lehet tokeneket szerezni.

Kreditek ára

Legegyszerűbben tokenekhez úgy lehet jutni, hogy a felhasználó megvásárolja azokat a Chaturbate honlapján keresztül. Az áruk a megvásárolt tokenek mennyiségétől függ, így 1 token ára változhat.

 • 100 token (minimális egyszerre megvásárolható mennyiség) ára 10,99 USD
 • 200 token ára 20,99 USD (5% akció)
 • 400 token ára 39,99 USD (10% akció)
 • 550 token ára 49,99 USD (21% akció)

Prémium státusz megvásárlása esetén egyszeri bónuszként 200 token kapható.

Tokenek megvásárlása

A tokenek a Chaturbate honlapján keresztül megvásárolhatók. A tokenek mennyiségét a jobb felső sarokban lévő menü mutatja és a „Get More” gomb megnyomásával lehet feltölteni az egyenleget. A tokenek a következő fizetési módszerekkel vásárolhatók meg: bankkártyás vásárlás, online fizetési platformok közül elérhető a PayPal, Paysafecard, Epoch, Wire Transfer, továbbá elérhető a kriptovalutával történő fizetés, illetve barátok meghívásán keresztül is lehet tokeneket szerezni.

chaturbate profil

Tokenek küldése és használata

A jattokon keresztül kapott tokeneket a modell pénzre tudja beváltani a Chaturbate honlapon keresztül, így a jattolás egyenesen támogatja az adott modellt. A jatt küldésének három formája létezik. Az első lehetőség, hogy az élő közvetítés alatti zöld „Send Tip” (jatt küldése) gomb megnyomásával be lehet állítani a kívánt összeget tokenben, illetve egy üzenetet lehet küldeni a modellnek. A második lehetőség, hogy a chaten keresztül egy gyors paranccsal lehet jattot küldeni, a /tip „összeg” használatával. Jattot nem aktív modellnek is lehet küldeni, ehhez a csatornájukon a Bio-ban lévő zöld „Send Tip” gombot kell megnyomni.

Ingyenes tokenek megszerzése

Lehetőség van ingyenes tokenek megszerzésére is:

 1. Saját közvetítés indításán keresztül.
 2. Minden regisztrált meghívott ismerős után 10, minden meghívott és közvetítésbe kezdő ismerős után 500 token jár ( azonban ehhez a meghívott ismerősnek először 20 USD-t meg kell keresnie).
 3. A Vásárlási Limit Emelését engedélyező űrlap kitöltését és feltöltését követően, az előzőleg már tokent vásárló felhasználók 200 ingyen tokent kapnak.

chaturbate ingyenes tokenek

Modell munka és kereset

Ebben a fejezetben arról lesz szó, hogy hogyan keresnek a Chaturbate platformon dolgozó modellek, hogy lehet elkezdeni közvetíteni és hogyan lehet a megkeresett pénzt kiutalni.

A webcam modell munka előnyei

A webcam modell munka egyik legnagyobb előnye, hogy az ott dolgozó modellek teljesen saját maguk szabhatják meg, hogy mikor és mennyit dolgoznak, illetve azt is, hogy milyen tartalmat kívánnak közvetíteni. Nincsenek kötelezően megszabott munkaidő, testi, illetve végzettségi kritériumok. Ez azt jelenti, hogy a platformon történő munkavégzést kizárólag a személy kora, illetve a honlap használati feltételei, iránymutatásai korlátozzák. Az egész folyamat teljes mértékben végezhető otthonról, a regisztráció, élő adás elindítása és a kiutalások is. A regisztrációs folyamat egyszerű, és a honlap kezelése felhasználóbarát, így könnyen használható új tagok által is. A Chaturbate nem csak lehetőséget nyújt a modelleknek, hogy kifejezetten magas bevételt tudjanak generálni, de lehetővé teszi a pénz könnyű és biztonságos kiutalását is. Kiemelendő az is, hogy a Chaturbate az egyik legnagyobb felnőttartalmat közvetítő honlap, így kifejezetten széleskörű elérhető közönséget biztosít az ott dolgozó modelleknek.

Mennyit lehet keresni modellként?

A modellek bevétele kizárólag a nézettségüktől, így a jattok mennyiségétől és a rajongói klub méretétől függ. Azaz a bevétel egyenesen összefügg a modell népszerűségével és az általa nyújtott szolgáltatás minőségével, illetve azzal, hogy mennyire képes bevonzani és megtartani a nézőket. Ezen okokból kifolyólag nehezen szabható meg egy felső határ arra, hogy mennyit lehet keresni sikeres modellként. Az Egyesült Államok statisztikája szerint egy jól kereső webcam modell akár havi 8-10 ezer USD-t is meg tud keresni. A felhasználók visszajelzéséből is kirajzolódik, hogy egy 800-1500 dolláros havi átlagkereset könnyen elérhető, amiben azt is figyelembe kell venni, hogy ennek nem előfeltétele a mindennapi 8 órás munkavégzés.

Chaturbate modell regisztráció

Az egész procedúra igen könnyű és gyors. Ahhoz, hogy valaki webcam modell lehessen nem kell több pár egyszerű lépésnél. Eszközökből csak egy számitógépre, illetve egy webkamerára, vagy egy okostelefonra van szükség. Az okostelefonról történő közvetítés fejlesztése még béta verzióban, így egyes funkciók még nem elérhetők.

Regisztráció után meg kell ismerkedni a használati feltételekkel, továbbá be kell küldeni a közvetítő személy korát igazoló űrlapot. Ezután bárki könnyedén élő adásba tud jutni a honlapon keresztül. A közönség sikeres elérése érdekében érdemes beállítani kulcsszavakat, illetve egy igényes leírást csinálni a profilban.

Ha érdekel modellként regisztrálni itt tudsz: https://chaturbate.com.

Hogyan történik a kifizetés?

A Chaturbate platformon keresztül havonta kétszer lehet igényelni a pénz kiutalását abban az esetben, ha a kiutalásra szánt összeg eléri az 50 USD-t. A hónap két kifizetési periódusra oszlik 1. és 15. között, illetve 16. és 30. között, a kiutalás az igénylés követő 7 napban megtörténik. A kifizetéshez a profilban igényelni kell a tokenek átváltását pénzbe, melyeknek értéke 0,05 USD/token. A kifizetés online fizetési platformokon történik, ahonnan ezután a pénz átutalható bankszámlára a felhasználó által. A Magyarországon elérhető fizetési platformok a következők: ePayService, ePayments, Wire, Paxum, Bitcoin tárca.

chaturbate szamla

chaturbate szerzett tokeneket

Chaturbate app

A Chaturbate nem rendelkezik okostelefonos applikációval, így egy működő Chaturbate app se Android, se iOS rendszeren működő eszközökön sem elérhető. Ugyanakkor könnyen elérhető az okostelefon böngészőjén keresztűl, ahol a honlap teljesen adaptálva van az érintőképernyős használathoz, így a honlap tartalma megtekinthető mobil eszközökről is.

Előnyei és hátrányai

Előnyök

 • Könnyű regisztráció és felhasználóbarát felület
 • Széleskörű közönség elérhetősége a honlap népszerűségének köszönhetően
 • Egyszerű pénzkiutalás, akár havonta kétszer is
 • Kötetlen munkaidő és változatos tartalom
 • Lehetőség magas bevétel elérésére
 • A Chaturbate ügyfélszolgálata segítséget tud nyújtani bármilyen problémával kapcsolatban
 • A honlap használata biztonságos
 • A honlap tartalma elérhető okostelefonokról is
 • Alacsony belépési küszöb, mivel a kezdés nem igényel különösebb befektetést, csak egy kamerát és internet kapcsolatot

Hátrányok

 • A honlap igen nagy osztalékot szed a megvásárolt tokenek után, így megvásárláskór egy token ára kb. 10 centtel egyenlő, míg kifizetéskór 5 centtel
 • A kifizetés online fizetési platformokon keresztül történik, ami plusz díjakkal és idővel jár
 • A honlapon felnőtt tartalmat közvetítenek, így egyes emberek számára mentálisan megterhelő lehet a munkavégzés
 • Tisztán magyar Chaturbate jelenleg nincs, a honlap nem elérhető magyar nyelven, így az effektív használatához javasolt egy minimális szintű angol tudás

Chaturbate vélemények

“Nagyon szeretem ezt a munkát, a nézők nagyrésze nagyon barátságos. Már 2015 óta dolgozok itt. Az ügyfélszolgálat mindig gyorsan válaszol és segít megoldani a problémáimat. Soha nem volt gond a kifizetésekkel, mindig időben utaltak.

Kár, hogy nincs mobil alkalmazásuk, de adást indítani mobilról is lehet, bár telefonos közvetítés funkciói még korlátozottak. Kicsit keveslem a privát show-k funkcióit, pár más beállítást. A privát üzenetek néha idegesítők tudnak lenni. ’’

--- Reskó Krisztina

“Itt tényleg a saját főnököd lehetsz! Dolgozhatsz otthonról, beállíthatod a saját időbeosztásod, saját áraidat a szolgáltatásaidra, szabadon választhatod ki, hogy hogyan és mikor kapod meg a fizetésed. A műsorodban szinte bármit csinálhatsz, választhatod azt is, hogy felnőttjátékokkal játszol, vagy azt is, hogy csak megmutatod a testedet. Láttam már olyan modelleket, akik csak ültek a kamera előtt és beszélgetnek a nézőkkel, miközben vacsoráznak! Láttam olyan modelleket is, akik nagyon túlsúlyosak és sokkal idősebbek voltak nálam, és nagyon jövedelmező műsorokat tudtak készíteni. Más webkamerás oldalakkal összehasonlítva a Chaturbate tűnik számomra a legfelhasználóbarátabbnak. Sokat segít, ha van egy következetes időbeosztásod, így az emberek megszokják, hogy mikor vagy fent, ezzel több követőt tudsz gyűjteni, de ismétlem, te magad választod meg az időbeosztásodat, így az egész tényleg csak rajtad múlik.

Nem a Chaturbate hibája, de tudni kell, hogy vannak csalók is. Ne dőlj be a "csinálj valamit most, és később fizetek" szövegnek. Előzd meg a csalást azzal, hogy csak tokeneket fogadsz el fizetségként, és kérd a pénzt előre. Egyes nézők szeretik kihasználni az újoncokat, nem szabad ennek bedőlni.’’

--- Tömöri Laura

“Jó pénzt lehet keresni úgy, hogy össze lehet kötni a kellemeset a hasznossal. Ráadásul nagyon jó, hogy saját magadra dolgozol.

Az ügyfélszolgálat lehetne egy kicsit segítőkészebb. Az is gondot okoz, hogy a nézők száma nagyon nem egyenletesen oszlik meg, így valakinek nagyon sok nézője van, míg valakinek kevés.’’

--- Bezerédi Georgina

“A fizetési lehetőségek biztonságosak és PayPal-el is lehet fizetni. A modellek választéka óriási, és a tokenek nem drágák. Ingyen és regisztráció nélkül is lehet használni, bár a regisztráció nem több mint 2 perc. A havi prémium státusz ára kb. ugyan annyi mint más oldalakon. Ami viszont nagy előny más oldalakkal szemben, hogy a honlap használata nagyon egyszerű, és a tokenek mennyiségét nem rejti el, így mindig könnyen követhető mennyi áll rendelkezésre. A videók túlnyomó arányban HD minőségben vannak, ráadásul van lehetőség további videók/képek megvásárlására.

A keresőmotor nem valami jó, mivel teljesen használhatatlan kategóriák/tag-ek keresésére. A keresőmotor a regisztrált modellek neve között keres, ha pedig kategóriára akarsz rákeresni, akkor csak egyszerre egy kulcsszóra lehet, így nem lehet kombinálni a különböző tag-eket, ami megnehezíti a tökéletes modell megtalálását.’’

--- Galambos Márton

Összegzés

A Chaturbate egy megbízható, népszerű, könnyen használható honlap, amelyet a nézők és a modellek is biztonságosan tudják használni. A visszajelzések alapján nem valami egyenlő a nézettségek megoszlása, többen panaszkodtak az ügyfélszolgálat lassú munkájára, illetve az is kiemelendő, hogy a felhasználók által befizetett pénz csupán fele jut el a modellekhez.

A honlapnak adott végső pontszám: 4.5 / 5

oliver varga
Varga Olivér
Budapest

Varga Olivér vagyok és 2 évig dolgoztam magyar webcam oldalakon a barátnőmmel. Most a személyes tapasztalataimat szeretném megosztani, hiszen az elmúlt időszakban különböző webcam oldalakat tesztelek, így kitapasztaltam, hogy mely platformok a legjobbak a nézők szemszögéből, illetve kereset szempontjából.