Felhasználási feltételek

Az oldal használatával a felhasználó elfogadja a Felhasználási Feltételeket és Adatvédelmi Nyilatkozatot. Az oldal cookie-t használ, ezekről bővebben az Adatvédelmi Nyilatkozatban olvashat.


Az oldal felnőtt tartalommal rendelkezik és kizárólag olyan személyek használhatják, amelyek betöltötték az országukban felnőttségi meghatározott korhatárt (Magyarországon ez 18 év). Az oldalt csak olyan személyek látogathatják, amelyek országának a jogszabályait nem sérti az oldal tartalma. Ha az imént említett feltételek bármelyike is nem teljesül, kérjük hagyja el az oldalt. Ellenkező esetben az oldal nem vállal jogi felelősséget a felhasználót érintő következményekért.


Az oldalon található minden tartalom a weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdona. Az oldal tartalmát kizárólag személyes felhasználásra nyújtjuk. A(z) Szexkam.hu tartalmát semmilyen körülmény között sem terjesztheti más oldalakon, árulhatja, másolhatja le az oldalunk engedélye nélkül, illetve a forrás megjelölése nélkül. Ellenkező esetben az oldalunk fenntartja a jogot, hogy írásban felszólítsa Önt a tartalom törlésére.


Visszajelzés küldése

A honlapon lehetőség van visszajelzés küldésére egy űrlapon keresztül. Az űrlapon használata során a felhasználók nem küldhetnek más szellemi tulajdonát tartalmazó, obszcén, gyűlöletkeltő, más személyeket sértő üzeneteket. A(z) Szexkam.hu fenntartja a jogot, hogy a Felhasználási Feltételeket megszegő felhasználóknak megtagadja a szolgáltatásnyújtást.


Más oldalakra vezető linkek

Honlapunk nem vállal felelősséget más oldalak tartalmára és biztonságosságára. Ha elhagyja a weboldalunkat, mindig ismerkedjen meg a harmadik fél Felhasználási Feltételeivel és győződjen meg az oldal biztonságosságáról.


Pornófüggőség

Ha úgy érzi, hogy pornófüggőségben szenved, vagy problémákat tapasztal miatta a mindennapi életében, kérjük forduljon szakszerű segítségért, vagy keresse fel az alábbi honlapot: hu.rewardfoundation.org, nofap.com vagy rebootnation.org.