Livejasmin Magyar

Frissítve: 22.09.2022

A magyar tulajdonu LiveJasmin a vilag egyik legnagyobb ingyenes élő szexkamerás chat honlapja es élő pornó szolgáltatója. A cikkünk célja, hogy a platformot nem ismerő személyeknek is bemutassuk a LiveJasmin honlap működését.

livejasmin magyar
Tartalomjegyzék

Mi az a LiveJasmin?

A LiveJasmin egy élő webkamerás pornót közvetítő weboldal. A honlap tartalmát a honlapon keresztül közvetítő modellek készítik. A honlapon egyéni modellek, párok, illetve webcam stúdiók is regisztrálhatnak. A modellek által közvetített tartalom változatos, így a LiveJasmin-en bárki megtalálhatja az átala keresett tökéletes szobát, személyt. A modellek túlnyomórészt nők, de meglehetősen nagy számban vannak férfi modellek, párok és transz előadók is.

A modellek otthonukból vagy stúdiókból tudnak közvetíteni, lehetőségük van nyilvános vagy privát szobák létrehozására. A felhasználókkal történő kommunikáció a videón, hanggal, üzenetekben, illetve chaten keresztül lehetséges. A LiveJasmin a világ legnagyobb ingyenes élő pornót közvetítő honlapok között van a Chaturbate és BongaCams honlapokkal együtt.

Magyar LiveJasmin regisztráció

A LiveJasmin a világ egyik legnagyobb ingyenes élő szex chat felülete. A honlapon történő regisztráció számítógépről és okostelefonról is elérhető, ráadásul teljesen ingyenes.

LiveJasmin regisztráció folyamata számítógépről

A honlap a következő linken érhető el: livejasmin.com. A főoldal bal felső sarkában található menü megynitásával, a „Sign Up FREE” (Csatlakozz INGYEN) gomb megnyomását követően érhető el a regisztrációs felület. A LiveJasmin magyar eredetű honlap, ezért a regisztráció és a honlap tartalma magyar nyelven is elérhető, ehhez a felső menüsorban át kell váltani a nyelvet magyarra.

livejasmin csatlakozz

A nézőként történő regisztrációhoz egy felhasználónév, jelszó, illetve e-mail cím megadása szükséges. Ezután a „Sign up FREE” (Csatlakozz Ingyen) gomb megnyomásával véglegesíthető a LiveJasmin fiók regisztrációja.

livejasmin regisztracio

LiveJasmin regisztráció folyamata okostelefonról

A honlap a következő linken érhető el: m.livejasmin.com. A főoldal bal felső sarkában található menü megynitásával, a „Sign Up FREE” (Csatlakozz INGYEN) gomb megnyomását követően érhető el a regisztrációs felület.

livejasmin mobil

livejasmin mobil regisztracio

A regisztrációs folyamat elvégzéséhez a következők megadására lesz szükség: egy felhasználónév, jelszó, illetve e-mail cím. Ez után a „Sign up FREE” (Csatlakozz INGYEN) gomb megnyomásával véglegesíthető a regisztráció.

livejasmin sign up

A regisztráció és a honlap tartalma okostelefonon is elérhető magyar nyelven, ehhez a honlap bal felső oldalán található menün belül a “Languages” almenüben a magyar nyelvet kell kiválasztani.

livejasmin magyar

Mi az a Club Elite?

A Club Elite a LiveJasmin hűségprogramja, ami a honlapon történő aktivitásért jutalmazza a felhasználókat. A hűségprogram szintekre épül, minden magasabb szint feloldása új előnyöket biztosít a felhasználónak.

Club Elite szintek

A Club Elite hűségprogram 6 különböző szintet tartalmaz, amelyek a következők:

 • Imádott
 • Szerető
 • Kedves
 • Lancelot
 • Rómeó
 • Casanova

A magasabb szintek lehetővé teszik, hogy nagyobb „Kedvencek” listát csináljon a felhasználó, illetve több Awards pontokat küldhet. „Kedves” rangtól kezdve a felhasználónak arra is lehetőség van, hogy kikapcsolja más felhasználók üzeneteinek a megjelenését a chatablakában. A felhasználó szintjét más felhasználók, illetve a modellek is láthatják, így a magasabb szintű felhasználókat potenciálisan több figyelemben részesítik a modellek. A szintje mutatását a felhasználó a beállításokban kikapcsolhatja, ha úgy kívánja.

Szintek elérése

A felhasználó már csak azzal is szintet léphet, ha használja a LiveJasmin honlapot. Ezentúl minden elköltött kredit után a felhasználó pontokat kap. A megszerzett pontokat nem befolyásolja, hogy jattra, privát showa vagy másra költi a felhasználó. Szintlépéshez minden ranghoz el kell érni egy bizonyos pontmennyiséget. A ponthatár elérését követően a felhasználó megkapja a magasabb rangot, illetve a rangot jelző maszkot.

livejasmin club elite

Minden következő szint eléréséhez egyre több pontra van szükség, ugyanakkor magasabb szinttel magasabb a költött kreditek után kapott pontok szorzója is. Az elért szint nem marad meg örökre a felhasználónál, mivel naponta veszít a pontjaiból, minél magasabb a fiók szintje, annál több pontot veszít naponta. A szint eléréséhez szükséges pontok minden hónapban lenullázódnak, ugyanakkor maga a szint és a hozzá tartozó szorzó megmarad még a következő hónapra, így a szint csak akkor veszik el, ha a következő hónapban nem sikerül elérni a szinthez szükséges pontokat.

Modellek keresése

A néző ízlésének legjobban megfelelő csatornák, illetve modellek keresésére számos lehetőség is létezik a LiveJasmin felületén.

Kategóriák alapján

A főldal baloldali lenyíló menüjében lehet kiválasztani a keresett csatornák kategóriáját. Ez lehetőséget ad a felhasználóknak arra, hogy gyorsan megtalálják a kedvenc kategóriájukon belüli csatornákat, modelleket.

Összesen 11 kategória között lehet választani:

Nők Fiúk
Exkluzív Meleg
Nők Trans
Tüzes Flört Új Modellek
Lelki Társ Párok
Érett hölgy Exkluzív
Új Modellek
Amateur
Fétis
Trans
Leszbikus
Párok

Tag-ek (kulcsszavak) alapján

A kulcsszavas keresés a honlap keresőmotorján keresztül, illetve a honlap bal oldalán található menüben használható. A honlap a bal oldalon található menüben automatikusan összeválogatja az éppen felkapott tag-eket. Ide azok a kategóriák kerülnek be, amelyek éppen a legnépszerűbbek az oldalon. A modellek meg tudják adni, hogy ők milyen kategóriákba sorolják magukat testalkat, kor, etnikum, vállalt műsorok stb. alapján. Így a felhasználók a tag-ek alapján könnyebben megtalálhatják a csatornájukat.

livejasmin tag-ek

A honlap keresőmotorján keresztül

A honlap keresőmotorja lehetővé teszi, hogy a felhasználók tetszés szerinti kulcsszavak, kifejezések, illetve csatornanevek alapján találják meg az ízlésüknek legmegfelelőbb tartalmat. Ez a szolgáltatás magyar nyelven is elérhető.

Szűrők

A LiveJasmin honlapon lehetőség van különböző szűrők használatára, amik nagyon részletes és pontos keresést tesznek lehetővé a modellek között. A szűrők segítségével a keresett modellek körét le lehet szűkíteni az alapján, hogy milyen nyelven beszélnek, mire hajlandók egy privát show alatt, milyen külső tulajdonságaik vannak (hajszín, magasság, tetovált stb.).

A következő szűrők elérhetők:

 • Hajlandóság: anál, ASMR, kötözés, közeli kép, cosplay, mélytorkozás, domina dupla behatolás, ujjazás, lábfétis, magassarkú, JOI, latex, bőr, nézőpont, szerepjáték, SPH, squirt, cigarettázás, sztriptíz, szolga, játékok, twerk.
 • Nyelv: spanyol, német, olasz, francia, angol.
 • Életkor: 18-22, 22-30, 30-40, 40+.
 • Etnikum: ázsiai, ében (fekete), latin, fehér.
 • Megjelenés: filgrán (vékony), szőrös punci, piercing, borotvált, harisnya, tetoválás.
 • Mellméret: kicsi, normál, nagy, óriási.
 • Fenékméret: kicsi, normál, nagy, óriási.
 • Testalkat: vékony, sportos, közepes, telt, BBW (plusz méretű).
 • Magasság: 155 cm, 155-160 cm, 160-170 cm, 170 cm.
 • Haj: fekete hajú, szőke, barna, vörös, hosszú, rövid.
 • Régió: Észak-Amerika, Európa, Dél-Amerika, Ázsia, Afrika.

livejasmin szurok

LiveJasmin Awards Top 100

A LiveJasmin Awards verseny egy különleges nyereményjáték verseny a legelismertebb modellek számára. Ez a verseny a nézők számára is fontos lehet, különösen, ha sok kreditet készek költeni, mivel minél magasabb szintjük van, annál több Awards pontot tudnak kiosztani a modelleknek.

Minden LiveJasmin Awards verseny 7 napig tart és jelentős pénzdíjakkal jutalmazza a nyerteseket. A verseny 6 különböző kategóriában történik: újoncok, videóhívás, messenger, stories, fotók, videók. Minden olyan modell részt tud venni a versenyben, akinek a profilképét jóváhagyja a weboldal, illetve aki betartja a platform szabályait. A nyertesek közé a legsikeresebb modellek jutnak be, akik a legtöbb pontot kapják a nézőktől az adott hét alatt, így ez egy külön lehetőséget teremt a felhasználóknak, hogy a legnépszerűbb modellek között böngészhessenek.

A modellről

A nézőknek számos lehetőségük van arra, hogy bővebb információt kapjanak a modellről. Ez elősegíti a modellel történő kommunikációt, illetve megkönnyíti a tökéletes csatorna megtalálását.

A modell adatlapja

A modell adatlapja a modellel kapcsolatos legfontosabb információkat tartalmazza. Itt található az életkora, szexuális irányultsága, beszélt nyelvei, leírás a testalkatáról, illetve azt, hogy mit tud vállalni privát műsorok alatt és milyen speciális helyeken tud közvetíteni (pl. irodában, konyhán, ágyon). Az adatlapban találhatók meg a modell értékelései is.

livejasmin modell adatlapja

Ingyenes és Prémium Tartalom

A szobában a videó lejátszó alatti menüben a modell ingyenes, illetve fizetős tartalmakat tud kitenni videók és képek formájában. A prémium tartalom megtekintése kreditekbe kerül, az egyes képek és videók árát a modell szabja meg.

livejasmin ingyenes es premium tartalom

A modell értékelései

A modell adatlapján egy 1-től 5 csillagig terjedő felhasználói értékelési skála is megtalálható, illetve az is, hogy hány néző értékelte eddig az adott modellt. Ez lehetővé teszi azt, hogy a néző más felhasználók visszajelzése alapján válassza ki a legmegfelelőbb modellt.

Élő Szex Cam modellekkel

A modellekkel történő beszélgetésnek több formája létezik a LiveJasmin honlapon.

Élő csevegés a modellekkel

 • Nyilvános és privát üzenetek - A nézőknek két lehetősége is van, hogy üzenetet küldjenek a modellnek chat-en keresztül. Az első lehetőség, hogy a nyilvános, azaz ingyenes chatbe írnak. Ezt a chat-et a modell és más regisztrált felhasználók is látják és használhatják. A második lehetőség, hogy privát üzenetet ír a modellnek a felhasználó. A privát üzenet előnyei közé tartozik az, hogy csak a modell látja az üzeneteket, illetve az, hogy más felhasználók üzenetei nem terelik el a modell figyelmét. Ugyanakkor, a privát üzenetek küldése kreditbe kerül, az üzenetek árát a modell állítja be. Az üzenet küldéséhez a felhasználó a felső menüsorban a „boríték” jelre kell kattintva a keresheti meg a kívánt modellt.
 • Cam2Cam videóhívás - A felhasználónak arra is lehetősége van, hogy videóhívást indítson a modellel. A Cam2Cam egy olyan funkció, amely lehetővé teszi a tagok számára, hogy privát csevegésben megosszák kameraképüket a modellekkel. A funkciót az élő közvetítésének a bal oldalán található „kamera” ikonra kattintva lehet aktiválni. Fontos megemlíteni, hogy ez extra percdíjjal járhat, amit kreditekben kell fizetni.
 • Telefonos közvetítés - A LiveJasmin lehetőséget nyújt az okostelefonról történő közvetítésre is. A modellnek mindössze annyit kell tennie, hogy letölti az MC Messenger alkalmazást a telefonjára, bejelentkezik, és elindítja az élő adást. Ez rugalmasabb hozzáférést biztosít a streameléshez és a felhasználókkal történő csevegéshez is.
 • VIP Show - A VIP Show alatt egyszerre több felhasználó is nézheti a műsort, így a percenkénti ára nagyon kedvező. Minden VIP Show előtt van egy azt megelőző élő adás, hogy a nézőknek legyen idejük csatlakozni és hozzájárulni a VIP Show kreditcéljához. A modellek leírást is mellékelhetnek a műsorukról, hogy elmondják, mire számíthatnak a nézők a show alatt. A VIP Show-k csak akkor indulnak el, ha a modell manuálisan elindítja, vagy ha eléri a kreditcélt. Miután a VIP Show elindul, csak azok a tagok nézhetik az adást, akik a minimálisan szükséges mennyiségű kredittel vagy annál többel hozzájárultak a műsorhoz.
 • Interaktív Toy - Az Interaktív Toy funkció használatával a néző befolyásolhatja a modellek izgatottságát. Kreditekért cserébe beállíthatja milyen vibrációt érezzenek a modellek: 1-150 mp hosszú, gyengétől erősig terjedő fokozatot. A főoldalon a modellek profilképénél egy kis ikon jelzi, ha az Interaktív Toy funkciót használják. Az Interaktív Toy-t az Ingyenes Chat-ek, VIP Show-k és Privát Show-k alatt lehet használni az alsó sávban található „toy” ikonra kattintva. Az Interaktív Toy-t használó modellekre külön is rá lehet keresni. A "Show Típusok" alatt az "Interaktív Toy"-ra kattintva, vagy kulcsszóra keresve jeleníthetők meg az interaktív toy-t használó modellek.
 • Kétoldali Audió - A kétoldali audio egy olyan funkció, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a privát csevegésben hangon keresztül beszélgessenek a modellekkel. Fontos megemlíteni, hogy nem minden modellnél érhető el ez a funkció, illetve, hogy ez plusz percdíjjal járhat.
 • Story funkció - A Story-k használatával, mostantól a személyes pillanataikat is megoszthatják a modellek. Kétféli Story is elérhető: az Ingyenes és a Prémium. Az Ingyenes Story-kat mindenki megtekintheti, a Prémium Story-kat viszont csak a modell feliratkozói láthatják, egy egyszeri átalánydíjért cserébe. A feliratkozás 7 napig érvényes.
 • Nagyfelbontás – Az adás megtekintése alatt a felhasználónak arra is lehetősége van, hogy magasabb felbontásban nézhesse a videókat. Ehhez a videó megnyitása után a bal alsó sarokban található „Váltás nagyfelbontásra” gombot kell megnyomni.

Ajándék és meglepetés küldése

A modellek profilján van egy Wishlist (kívánságlista) ahonnan a felhasználó rendelhet nekik valamit, hogy kimutathasd a feléjük érzett csodálatát. A kiválasztott modellnek a LiveJasmin becsomagolja és kiszállítja a rendelt terméket. A Wishlist a modellek chatszobájának a bal oldalán található „bevásárlótáska” ikonra kattintva érhető el. Ugyanebben a menüben az „ajándékcsomag” ikonra kattintva, illetve a videó alatt található menüben kreditekre beváltható meglepetést lehet küldeni a modellnek.

livejasmin ajandek

livejasmin meglepetes

Action kérése

A nézőknek arra is lehetősége van, hogy egy megadott kredit mennyiségért valamilyen cselekvést kérjenek a modelltől. Az Action kérése a modellek chatszobájának a bal oldalán található „lista” ikonra kattintva érhető el. A lista a kérhető cselekvéseket, illetve azok árát tartalmazza.

livejasmin action kerese

Kamera bekapcsolása

A nézőknek lehetőségük van pillanatkép készítésére, amit elmenthetnek, hogy újra meg újra visszanézhessék. Pillanatkép 0.5 kreditért bármelyik Private Show alatt készíthető. Pillanatkép csak akkor készíthető, ha a modell bekapcsolta ezt a funkciót. A pillanatképet kizárólag a képet készítő felhasználó láthatja majd. A pillanatképhez bármikor hozzáférhet a felhasználó, kivéve, ha a modell törli a fiókját. Az összes elmentett pillanatkét a weboldal jobb felső sarkánál, a felhasználónev alatt a „Saját Gyűjteményem" menüpontnál található meg.

Pillanatkép készítése

A kamera bekapcsolásá a modellek chatszobájának a bal oldalán található „kamera” ikonra kattintva érhető el. Így a nézőnek lehetősége van arra, hogy kreditekért bekapcsolja a kameráját, amit csak a modell lát.

Mikrofon bekapcsolás

A mikrofon bekapcsolásá a modellek chatszobájának a bal oldalán található „mikrofon” ikonra kattintva érhető el. Ez lehetővé teszi a néző számára, hogy kreditekért bekapcsolja a mikrofonját, amit csak a modell hallhat.

Kedvencekhez adás

A felhasználó bármelyik modellt hozzáadhatja a kedvencekhez egy „szív” ikonra kattintva: vagy a listaoldalon megjelenő gyorsnézeti képek jobb alsó sarkában, vagy a chatszobájuk bal oldalán megnyíló listában. A kedvencek lista megtekintéséhez, a honlap tetején az üzenetek melletti „szív” ikonra kell kattintani. A listához adható modellek mennyiségét a fiók státuszától függ.

Magyar lányok a LiveJasmin-on

A LiveJasmin magyar eredetű honlap, így a magyar webcam modellek körében is nagy népszerűségnek örvend.

Itt van pár sikeres magyar modell neve:

 • annaburn
 • jazmintaylor
 • emahofman
 • freidagold
 • vivianmiles
 • ashlynnjones
 • mafeortiz
 • miabarthon
 • hannakovalento
 • pausanders
 • madisonber
 • gimenamitchel

Népszerű nemzetközi modellek:

 • dianadevlin
 • brianabellamy
 • sami19
 • rebeccalamer
 • karysmith
 • barbarabank
 • yasmineamory
 • amillystar
 • annalierose
 • amypride
 • allisonkeys
 • viviannestein

LiveJasmin kreditek

Ennek a fejezetnek az a célja, hogy tisztázza, hogy hogyan és mennyiért lehet krediteket venni, továbbá hogyan lehet azokat felhasználni, hogyan lehet krediteket szerezni promóciókon keresztül.

Kreditek ára

A LiveJasmin honlapon a felhasználóknak lehetősége van arra, hogy krediteket vásároljanak a honlap boltján keresztül. Az kreditek darabárát befolyásolja, hogy mennyi kreditet vesz egyszerre a felhasználó, illetve milyen fizetési módszert választ.

Bankkártyás fizetés esetén az árak a következők:

 • 27,99 kredit (minimális egyszerre megvásárolható mennyiség) ára 33,99 EUR
 • 67,99 kredit ára 78,99 EUR
 • 97,99 kredit ára 111,99 EUR
 • 157,99 kredit ára 177,99 EUR

Kreditek megvásárlása

A kreditek megvásárlása a LiveJasmin honlapján keresztül történik. A felső menüsorba lévő „Kreditvásárlás” gomb megnyomásával lehet feltölteni az egyenleget, ahol ki lehet választani a kívánt kreditek mennyiségét és a fizetési módszert is. A kreditek több fizetési módszerrel is megvásárolhatók. Először is, elérhető a bankkártyás vásárlás lehetősége. Emellett különböző internetes pénzutalási eszközöket is lehet használni. Ezek közül a következők elérhetők: PayPal, Paysafecard, Wire Transfer banki átutalás, Skrill, továbbá elérhető a kriptovalutával történő fizetés a CoinGate platformon keresztül.

Tokenek küldése és használata

A kreditek a honlap valutája, ezért több formában is felhasználhatók. A megkapott krediteket a modell pénzre tudja beváltani a LiveJasmin honlapon keresztül. A legegyszerűbb felhasználása a krediteknek, hogy jatt formájában el lehet küldeni az éppen adásban lévő modellnek. Ehhez egyszerűen a kreditek megvásárlása után meg kell nyitni a kívánt modell csatornáját, ezután a lenti menüsorban a „Jatt Küldése” gombot kell megynomni, ahol a kívánt összeg beállítása után még egy üzenetet is lehet írni a modellnek.

Jattot éppen offline lévő modellnek is lehet küldeni, ezt a honlap messengerén keresztül lehet megcsinálni. Ezen kívül a felhasználó meglepetéseket tud küldeni a modellnek, pénzre váltható virtuális ajándékok formájában. A krediteket a modellel történő csevegésre és interakcióra is lehet használni, erről már egy előbbi fejezetben szó esett.

LiveJasmin promóciók

A LiveJasmin különböző promóciós ajánlatokat nyújt az új, illetve már régi felhasználóknak is. Például ingyenes krediteket lehet szerezni egyszeri alkalommal a bankkártya fiókhoz való hozzákötésével, vagy akár 99%-os akciót lehet nyerni az első kreditek megvásárlására. Továbbá más napi ajánlatokat is nyújt a LiveJasmin, például akciós privát műsorokat egyes kiemelt modelleknél.

Privát Show-k már 0.01 kredittől!

Modell munka és kereset

Röviden azt is be szeretnénk mutatni, hogy mik az előnyei és hátrányai a webcam modellkedésnek, mennyit lehet ezzel a munkával megkeresni, illetve hogy kezdheti el valaki a pályafutását a LiveJasmin honlapon.

A webcam modell munka előnyei

Talán a legegyértelműbb előnye a modellkedésnek, hogy mindenki a saját főnöke lehet. Ez azt jelenti, hogy senki nem szabja meg a modell munkaidejét, munkavégzés helyét stb. Mindemellett kimagasló jövedelemre tud szert tenni egy modell, ha elég időt és energiát fektet a munkájába. A LiveJasmin honlapnál nincs is tökéletesebb hely a modellkarrier megkezdésére, hiszen a világ egyik legnagyobb felnőtt tartalmat közvetítő honlapja. Ráadásul bárki belekezdhet ebbe a munkába, hiszen teljesen mindegy a potenciális modell neme, bőrszíne, testalkata. Csak a modell kora és a platform szabályainak betartása a lényegesek, semmi más nem korlátozza a modelleket a munkában. A munka minden egyes lépése, mint a regisztráció, közvetítés, kiutalás, végezhető otthonról. A regisztráció és a honlap használata sem igényel valami különös informatikai képességeket, mivel az egész meglehetősen egyértelmű és egyszerű. A LiveJasmin másik előnye a modellek szempontjából, hogy a honlapon a közvetlen szexuális tartalom közvetítésére csak a Privát Show-k és VIP Show-k alatt kerül sor.

Mennyit keres egy LiveJasmin modell?

A LiveJasmin modellek bevétele egyenesen összefügg a nézettségükkel, mivel a fő bevételi forrást a jattok, megvásárolt fizetős tartalom, ajándékok teszik ki. Ez azt jelenti, hogy minél népszerűbb egy modell, annál több pénzt tud megkeresni egy hónap alatt. A népszerűség titka nagyon egyszerű: legyen képes felkelteni a nézők figyelmét, és legyen képes megtartani a szobába belépő felhasználókat. A bevétel összefügg a ledolgozott órákkal és a modell népszerűségével is, így nehéz megmondani, hogy mennyit lehet maximum megkeresni ezzel a munkával. Egyes visszajelzések alapján egy átlagosan jó nézettséggel rendelkező modell akár 10 ezer dollárt is kereshet. Az is kirajzolódik a visszajelzésekből, hogy egy alap 1000-1200 dolláros havi bevétel könnyen megkereshető, ha a modell kész időt és energiát fektetni ebbe a munkába.

A LiveJasmin honlapon a modellek szintet tudnak lépni az alapján, hogy a megkapott kreditek értékének hány százalékát kapják meg. A kezdő modellek 30%-os szintről indulnak, azonban ahogy nő a havi bevételük, úgy nő a megkapott százalékuk is. Továbbá az is növeli a kifizetés százalékát, ha a modell megfelelő videó és hangminőségben közvetít, ezért hosszútávon megéri befektetni egy jobb kamerába és mikrofonba is. Az Awards, új tagok meghívása, új modellek meghívása, illetve különböző bónuszok után kapott bevétel teljes értékét megkapja a modell.

livejasmin kereset

LiveJasmin modell regisztráció

A modellként történő regisztráció meglehetősen egyszerű, bár kicsit hosszabb, mint a nézőként történő regisztráció. Sikeres regisztrációhoz, illetve közvetítéshez egy webkamerára, mikrofonra, jó interneteléréssel rendelkező számítógépre, vagy egy okostelefonra lesz szükség. Amint megvan a felszerelés és a regisztráció, a honlap JasminCam streaming alkalmazásán keresztül lehet adást indítani. (A JasminCam böngészős verzióját csak ideiglenes megoldáskén lehet használni, ha az önálló JasminCam szoftver nem érhető el).

A modellként történő regisztráció ezen a linken érhető el: https://modelcenter.livejasmin.com/.

A regisztrációhoz először egy e-mail címre és jelszóra, illetve a honlap szabályzatainak elfogadására lesz szükség.

livejasmin fiok letrehozasa

Az e-mail cím megerősítése után ki kell kiválasztani, hogy egyszemélyes, vagy stúdióra szabott fiókot regisztrál.

livejasmin profiltipus

A következő lépésben ki kell választani a profil típusát (azaz azt, hogy milyen kategóriában kíván közvetíteni) és nevét.

livejasmin kategoria es kepernyonevet

Ezek után meg kell adni a felhasználó teljes nevét, születési dátumát, nemét, tartózkodási országát, állampolgárságát, etnikumát.

livejasmin adatok

Következő lépésben a személyes adatokat kell megadni, azaz a regisztráló modell nemét, magasságát, hajszínét, korát stb.

livejasmin szemelyes

Utolsó lépésben a modell személyazonosságát dokumentum adatait kell megadni, illetve fel kell tölteni a dokumentumról készített fotókat. (A személyazonosságot igazoló dokumentumok: személyigazolvány, útlevél, illetve jogosítvány). A modell a személyazonosságot igazoló dokumentumok és a regisztráció elfogadása után kezdhet élő adást.

Hogyan történik a kifizetés?

A LiveJasmin platformon a kifizetéseket havonta kétszer lehet igényelni. A kifizetési periódus 2 hetes (14 napos) időszakokból áll. A pénz kiutalásához a modellnek el kell érnie a kifizetési limitet egy időszakon belül. A kifizetési limitet csak szintfüggő (jatt, Privát show-k, VIP show-k stb. után kapott) jövedelmekkel lehet elérni. A kifizetési limit 100 és 10 000 dollár között mozog. Ha egy időszakban eléri a kifizetési limitet, a kifizetés az adott időszak vége után 25 nappal történik. Ha egy időszakban nem éri el a kifizetési limitet, akkor a jövedelme a következő időszakra áthúzódik, amíg el nem éri a kifizetési limitet.

A kifizetések mindig 25 nappal az időszak lezárása után történnek, függetlenül a modell által választott fizetési módtól. A kifizetés banki átutalással (WireTransferrel), illetve online fizetési platformokon (Paxum, Directa24, WebMoney, ePayService) keresztül lehetséges.

LiveJasmin Awards

A LiveJasmin Awards-ról már esett szó ebben a cikkben, azonban ki kell emelni azt is, hogy a modellek pénzjutalmat kapnak, ha a kategóriájukban az első 10 modell között végeznek. Ezeknek a pénzjutalmaknak teljes összegét kapják meg. A jutalmak a következők:

livejasmin awards

LiveJasmin app

A LiveJasmin nem rendelkezik teljes okostelefonos applikációval, így egy működő LiveJasmin app iOS rendszeren futó eszközökön nem elérhető. Ugyanakkor Android rendszeren létezik külön, nem a Google Play Store-ból letölthető applikáció. Az Androidos applikációt a LiveJasmin mobiltelefonos honlapjáról lehet letölteni. Emellett elérhető egy MC Messenger applikáció, amely mindkét operációs rendszerre letölthető, ahol a modell üzeneteket tud küldeni, emlékeztetőket tud beállítani, illetve élő adást tud indítani. Emellett a nézők számára a LiveJasmin tartalma elérhető okostelefonról is. A telefonos böngészőből elérhető honlap úgy van kialakítva, hogy kényelmesen lehessen használni bármilyen okoseszközről.

Előnyei és hátrányai

Előnyök

 • Egyszerű regisztrációs folyamat.
 • Egyik legismertebb és legkedveltebb webcam honlap.
 • A modell maga válogatja meg, hogy mikor és mennyit dolgozik.
 • Visszajelzések alapján a LiveJasmin rendelkezik az egyik legjobb ügyfélszolgálattal.
 • A LiveJasmin legtöbb funkciója, illetve a közvetítések is elérhetők okostelefonról, akár külön applikációval is.
 • A LiveJasmin honlapon kifejezetten szexuális tartalmat csak a fizetett műsorok alatt kell közvetíteni.
 • Lehetőség magas bevétel eléréséhez.
 • A honlap elérhető magyar nyelven is.
 • A honlap nagyon részletes GYIK felülettel rendelkezik.
 • A modellekkel történő interakció nagyon sokféle módon történik (ajándékok, műsor típusok stb.).

Hátrányok

 • A honlap nagyon nagy osztalékot szed a kezdő modellektől.
 • Magasabb belépési küszöb, mivel a honlap megköveteli a jó minőségű kamera és mikrofon használatát.
 • A webcam modellként végzett munka igen nyomasztó lehet egyes emberek számára.
 • A modell által termelt bevétel kiutalása további költségekkel járhat.
 • Egyes más honlapokhoz képest kevesebb a kifizetési lehetőség.
 • A felület kevésbé felhasználóbarát.

LiveJasmin vélemények

“Nekem pozitív élményeim vannak a livejasminnel, szerintem az egyik legjobb webkamerás szex chat oldal. A honlapon a nap 24 órájában elérhető ügyfélszolgálat van, amit sehol máshol nem láttam. Az adásban töltött időm kb. 90%-át privát chatben töltöm, percenként 3,49 dollárért, így nem panaszkodhatok. Érdemes megjegyezni, hogy ellentétben más oldalakkal, amelyeket megnéztem, az ingyenes chatelés közben egyáltalán nem kell meztelennek lennem, vagy bármi szexuálisat csinálnom! A „munkakörnyezet” is jó. Összességében elégedett vagyok.’’

--- Andrássy Dia

“Ez az első és egyetlen oldal, amin eddig dolgoztam, így nehéz összehasonlítani... De nagyon elégedett vagyok vele! A nézők mennyisége elég jó, mindig vannak emberek a szobámban. Lehet, hogy ez más oldalakon jobb, nem tudom... de én biztosan nem unatkozom. A kifizetés 2 hetente történik, általában kicsit a határidő előtt, és eddig nem tapasztaltam semmi problémát ezzel kapcsolatban. Az online ügyfélszolgálat nagyon gyorsan válaszol, udvarias és hatékony. A szoftverükkel sem volt semmi problémám. Örülök, hogy saját magam szabhatom meg mikor és mennyit dolgozok, ráadásul úgy, hogy közben elég jó pénzt is keresek.’’

--- Csepregi Anita

“Nagyon tetszik a honlap koncepciója és kialakítása, de véleményem szerint abszurd mennyiségű pénzt vesznek el a modellektől, és az első néhány hónapban, míg ki nincsenek „törzsnézőid” nagyon nehéz lehet túljutni a 40-45%-on. Az ügyfélszolgálat nagyszerű, 24/7 elérhetőek. Viszont a közvetítés nagyon frusztráló lehet, mert nagyon szigorú szabályokat kell betartani! Talán amatőr kategóriában egy kicsit egyszerűbb, de akkor is túl szigorúak. Az is jó lenne, ha nem kellene olyan sokat várni a kifizetésre, illetve, ha hetente lehetne kiutalni a pénzt. Szintén sokkal jobb lenne, ha a kereseti időszak 1 hónapig tartana és nem 2 hétig, így sokkal több %-ot kapnánk a megkeresett pénzünk után.’’

--- Szakács Anett

“Felhasználó szempontjából nem olyan rossz a honlap, ha kész vagy fizetni a tartalomért. Az ingyenes közvetítésben semmi érdekeset nem lehet megnézni, csak a privát showk alatt, amik azonban fizetősök. A regisztráció gyors, kreditek vásárlása egyszerű és nagyon sokféleképpen lehet elkölteni. Szerintem az elérhetők közül az egyik legjobb online szex oldal.’’

--- Batóczki János

Összegzés

A LiveJasmin egy megbízható, népszerű, webcam platform, ahol a fizetések egyszerűen és biztonságosan végezhetők. A honlap hátrányai közül ki kell emelni azt, hogy meglehetősen nehéz kezdő modellnek lenni a honlapon, mivel meglehetősen magas elvárások vannak a közvetítés minőségével szemben. Ugyanakkor, miután a modell sikeresen kiépíti a nézőtáborát, nagyobb bevételre tud szert tenni. Emellett az ügyfélszolgálat és a weboldal működését is pozitívan értékelik a modellek és a felhasználók is.

A honlapnak adott végső pontszám: 4.2 / 5

oliver varga
Varga Olivér
Budapest

Varga Olivér vagyok és 2 évig dolgoztam magyar webcam oldalakon a barátnőmmel. Most a személyes tapasztalataimat szeretném megosztani, hiszen az elmúlt időszakban különböző webcam oldalakat tesztelek, így kitapasztaltam, hogy mely platformok a legjobbak a nézők szemszögéből, illetve kereset szempontjából.