SexLikeReal

Frissítve: 17.12.2022

Ebben a rövid cikkben részleteiben be szeretnénk mutatni a világ egyik legnagyobb VR pornó és VR webcam honlap működésére. Be szeretnénk mutatni a SexLikeReal oldal regisztrációs folyamatát, használatát, előnyeit és hátrányait, illetve ki szeretnénk emelni azt, hogy mi teszi ilyen egyedivé az SexLikeReal webcam chatet.

sexlikereal magyar
Tartalomjegyzék

Mi az a SexLikeReal?

A SexLikeReal (SLR) egy online pornómegosztó és élő webcam oldal, amely a virtuális valóság (VR) technológia és a felnőtt tartalom egyesítését teszi alkalmassá. Az oldalon nem csak előre feltöltött VR pornó videók találhatók, de olyan modellek is, amelyek speciális kamerákkal, VR szemüvegben megtekinthető élő videókat közvetítenek. A 2015-ben indított honlap mára a VR technológiát használó szexchatek egyik vezető márkája lett, amely a legnagyobb pornó stúdiók tartalmát kínálja a nézőinek. Ma a SexLikeReal Magyarország és a világ legnagyobb VR pornó oldala.

Magyar SexLikeReal regisztráció

Ebben a fejezetben röviden le szeretnénk írni az SLR regisztrációs folyamatát PC-ről, illetve okostelefonról is.

SexLikeReal regisztráció számitógépről

A honlap PC-s verziója a következő linken érhető el: https://www.sexlikereal.com/ A weboldal megnyitása után a jobb felső sarokban található „Join Now” gombot kell megnyomni.

A honlap alapvetően egy havidíjas feliratkozásos rendszerrel működik.

sexlikereal feliratkozasi modellt

A regisztrációhoz ki kell választani a kívánt feliratkozási modellt (egyszer, havonta, évente számlázott, illetve lehet életre szóló prémiumot vásárolni). Bár a „kívánt” feliratkozást ki kell választani, de a regisztrációhoz nem szükséges kifizetni, tehát lehet ingyenes fiókot is csinálni.

sexlikereal regisztracio

A regisztrációhoz szükséges lesz egy e-mail cím, felhasználónév, jelszó megadása is. Ha a felhasználó prémium fiókot akar, akkor a fizetési módszer megadására is szükség lesz (a prémium fiók előnyeiről később bővebben is szó esik). Ha nem kíván prémium fiókot regisztrálni, akkor elég, ha megnyomja az „Upgrade to Premium” gombot, de nem írja be a fizetési adatait, hanem kilép az oldalról, majd újra megnyitja az SLR oldalát és belép a megadott e-mail címmel és jelszóval. A belépéshez csak nyomja meg az oldal jobb sarkában található „Sign In” gombot.

BongaCams mobil regisztráció

A honlap okostelefonról megnyitható verziója a következő linken érhető el: https://www.sexlikereal.com/. A weboldal megnyitása után a jobb alsó sarokban található „Join Now” gombot kell megnyomni.

sexlikereal mobil

A regisztrációhoz ki kell választani a kívánt feliratkozási modellt (egyszer, havonta, évente számlázott, illetve lehet életre szóló prémiumot vásárolni). Ahogy számitógépen, úgy telefonos regisztráció alatt sem kötelező fizetős felhasználói fiókot regisztrálni. Elég megnyomni a „Next” gombot, ezután a weboldal átirányítja a regisztrációs felületre.

sexlikereal premium fiokot

A regisztrációhoz szükséges lesz egy e-mail cím, felhasználónév, jelszó megadása is. Ha a felhasználó prémium fiókot akar, akkor a fizetési módszer megadására is szükség lesz (a prémium fiókról később bővebben is szó esik). Ha nem kíván prémium fiókot regisztrálni, akkor elég, ha megnyomja az „Upgrade to Premium” gombot, de nem írja be a fizetési adatait, hanem kilép az oldalról, majd újra megnyitja az SLR oldalát és belép a megadott e-mail címmel és jelszóval.

sexlikereal mobil regisztracio

sexlikereal premium

SLR fiók státuszok

Az SLR oldalán az ingyenes fiók mellett prémium fiókra is válthatnak a felhasználók. Most ezt a két státuszt szeretnénk bemutatni.

Ingyenes fiók

Az ingyenes fiókkal rendelkező, regisztrált felhasználók beléphetnek minden online lévő chat szobába, írhatnak az ingyenes chatbe, illetve bekapcsolhatják SexLikeReal VR funkcióját is. Ugyanakkor, az SLR pornó választékából ingyenes tagoknak csak néhány próbavideó elérhető.

Prémium fiók

A prémium felhasználók számára a következő előnyök elérhetők:

 • Korlátlan hozzáférés a világ legnagyobb VR pornókönyvtárához
 • Napi új feltöltések
 • Exkluzív SLR Originals pornó sorozat
 • SexLikeReal app a legjobb minőség eléréséhez
 • Legjobb videó minőség, akár 8K, 120 FPS, 200 fokos POV videókkal
 • A megtekintések után a modellek pénzt kapnak

Modellek keresése

Az SLR alapvetően előre feltöltött pornó videók megosztásával foglalkozik. Azonban van élő webcam szekció is a honlapon, amely a honlap bal oldalán a „VR Cam Girls” gomb megnyomásával nyitható meg.

sexlikereal vr cam

Sajnos a honlap keresőmotorja, illetve a különböző kategóriák kizárólag a pornó szekcióra érvényesek.

A webcam szekcióban a következők alapján lehet rendezni a chatszobákat:

 • Felkapott
 • Új modellek
 • Élő adásban eltöltött idő
 • Legjobbak

Bár nincs valami sok keresési lehetőség, a honlapon meglehetősen kevés modell van, ezért a nézők akár átnézhetik az összes online lévő chatszobát is, hogy megtalálják a számukra legjobbat.

Információ a modellről

Bővebb információt a modellről a chatszoba alatt találhat a néző. Itt a modell írhat egy rövid szöveges leírást magáról, megadhatja a korát, illetve beállíthat kulcsszavakat (tageket). A tagek a modell korával, testalkatával, megjelenésével, közvetített tartalmával kapcsolatos rövid kulcsszavak. Ezek megnyomásával további modellek között is lehet vellogatni az adott kategórián belül.

sexlikereal modellrol

sexlikereal szex chat

A tagek alatt egy üzenőfal is található, amelyen a felhasználók üzeneteket hagyhatnak a modellnek és más nézőknek. Ezek az üzenetek megmaradnak az üzenőfalon.

sexlikereal velemenyek

VR Szex Cam modellekkel

A VR szobák tartalmának és funkcióinak teljeskörű használata érdekében javasolt, hogy VR szemüveget használjanak a nézők és speciális alkalmazáson keresztül nézzék a videókat.

Javasolt VR szemüvegek és alkalmazások

A SexLikeReal által nyújtott VR élményhez a nézőnek szüksége lesz egy VR szemüvegre. Az SLR az Oculus Quest 2-t vagy bármely 2020/2021-es PC-hez csatlakoztatható szemüveget, például a HP Reverb G2-t, illetve más hasonló kategóriájú szemüvegeket ajánlja a legjobb VR-élményhez. A Cardboardok (kartonból készült szemüvegek), iPhone-ok, Playstation VR (PSVR) és a GearVR NEM ajánlott a rossz minőségű lejátszási teljesítményük miatt.

A szemüvegek használata mellett javasolt a dedikált alkalmazások letöltése is. Az SLR saját alkalmazása egy könnyen telepíthető streaming lejátszó, amely garantálja a legjobb VR-videóbeállítást minden VR szemüvegben. Ez azért fontos, mert gyakori, hogy a VR videókat a tapasztalatlan felhasználók rosszul állítják be. Az SLR app ezen a linken tölthető le: https://www.sexlikereal.com/vr-porn-app. Emellett a DeoVR lejátszó is telepíthető a szemüveg gyártójának az alkalmazásboltjából, ami ugyanúgy működik, mint az SLR alkalmazás. A használatához egyszerűen nyissa meg a SexLikeReal oldalát a DeoVR böngészőben.

Nyilvános chat és műsor

A nyilvános műsorok teljesen ingyenesek, minden felhasználó megnézheti ezeket a műsorokat. A nyilvános műsorok alatt a regisztrált felhasználók üzeneteket küldhetnek a nyilvános chatbe, amit a modell és más felhasználók is láthatnak.

Privát chat

Privát chatet regisztrált felhasználók kezdhetnek a modellekkel. A privát chatnek percdíja van, amely automatikusan levonásra kerül a felhasználó fiókjáról. A privát chatet a felhasználó a chatszoba jobb alsó sarkában indíthatja el, ugyanitt nézhető meg a chat percdíja is tokenben. A privát műsorok alatt a néző egyedül marad a modellel a chat szobában, így teljesen kiélvezheti az VR által nyújtott előnyöket.

sexlikereal privat chat

Kémkedés

A Kémkedés módban egy előadó más felhasználóval indított privát műsorát nézheti meg a felhasználó. Látja és hallja az előadót, de nem tud írni vagy részt venni a műsorban semmilyen módon.

SexLikeReal tokenek

A tokenek a webcam oldalak virtuális valutái, amelyekért különböző szolgáltatásokat vásárolhatnak a felhasználók a weboldalon.

Tokenek ára

Egy token ára a megvásárolt tokenek mennyiségétől függ.

Jelenleg a következő csomagok megvásárolhatók:

 • 100 token – 12 USD
 • 200 token – 24 USD
 • 500 token – 57,14 USD
 • 1100 token – 125,71 USD
 • 3000 token – 342,86 USD
 • 9000 token – 999,99 USD

sexlikereal tokenek

Megújuló prémium feliratkozás vásárlása esetén a felhasználó minden hónapban ingyen 100 tokent kap ajándékba.

sexlikereal ingyen tokent

Tokenek megvásárlása

Az SLR weboldalán tokeneket jelenleg bankkártyás fizetéssel (Epoch, Verotel, SecurionPay), PayPal fizetéssel, illetve kriptovalutával lehet vásárolni.

sexlikereal fizetesi

Tokenek felhasználása

Az tokenek felhasználásával az SLR webcam oldalán a felhasználó jattokat küldhet kedvenc modelljeinek. A jatt mellé a néző egy üzenetet is küldhet, amelyet a jattal együtt kap meg a modell. A megkapott tokeneket a modell pénzre válthatja be, így a jattolás a modell egyenes pénzügyi támogatásának egy lehetősége. Emellett, ahogy azt már említettem, privát chatet is vehetnek a nézők a tokenekből.

Modell munka és kereset

Az SLR rövid bemutatása után arról is szót szeretnék ejteni, hogy hogyan lehet valaki modell, mennyit lehet ezzel keresni, milyen előnyei vannak ennek a fajta munkának.

Modell munka előnyei

A modellkedés talán legnagyobb előnye, hogy teljesen kötetlen és rugalmas munkaidőt ajánl. A modell akkor kezdhet élő közvetítést, amikor csak kedve tartja. Az SLR nem a főnöke senkinek, így soha nem fogja megmondani senkinek, hogy mennyit és hol dolgozzon. Mindemellett a modell pálya igen jó bevételt tesz lehetővé a sikeres modellek számára. Mindezt úgy, hogy nem kell semmiféle különleges tudás vagy befektetés a kezdéshez.

Különbségek a sima webcam weboldalaktól

A VR webcam egy különleges, sokkal intimebb közelséget nyújt a nézők és a modellek között a virtuális valóságnak köszönhetően. A szemüveg segítségével a néző sokkal jobban elmélyülhet a modellel folytatott csevegésbe és interakcióba, ami valóban egyedivé teszi a VR élményt.

Mennyit lehet keresni modellként

A modellek keresete a jattok és a privát chatek mennyiségétől függ, tehát ha a modell olyan műsort tud közvetíteni, amely megragadja a nézők figyelmét, akkor akár havi 1000-1500 dolláros bevételre is szert tehet. De - mint minden ilyen munkánál - így itt is nem szabható meg felső határ, mivel a legjobb modellek akár többezres havi bevételt is magukévá tudhatnak.

SexLikeReal modell regisztráció

Az SLR modell regisztráció ezen a linken érhető el: https://partners.sexlikereal.com/. A regisztrációt a „Sign Up” gomb megnyomásával lehet elkezdeni.

A regisztráció 3 lépésből állt. Először regisztrálni kell egy fiókot, amelyhez egy e-mail címre, teljes névre, jelszóra lesz szükség.

sexlikereal modell regisztracio

A második lépésben személyes adatokat kell megadni, illetve ki kell választani, hogy cég vagy magányszemélyre regisztrálja a fiókot.

A következő adatokat kell még megadni:

 • Név
 • Szémlyazonosító igazolvány száma
 • Adóazonosító szám
 • Pontos cím
 • Irányítószám
 • Telefonszám

sexlikereal keresni modellkent

sexlikereal keresni

A harmadik lépésben a fizetési adatokat kell megadni. Jelenleg banki átutalással, illetve Paxum fizetéssel lehet kiutalni a pénzt.

sexlikereal banki atutalassal

Hogy lehet modellként pénzt keresni?

Mint már említettem, a modellek a jattokból, privát műsorokból és Kém műsorokból kapnak tokeneket, amiket később pénzre válthatnak be. Jelenleg az SLR oldalán több fejlesztés is folyik, amelyeknek célja, hogy kibővítsék a fizetős műsorok és tartalmak mennyiségét. Ezekre azonban még várni kell.

SexLikeReal app

A SexLikeReal saját applikációval rendelkezik, amelyet itt lehet letölteni: https://www.sexlikereal.com/vr-porn-app.

Az SLR app APK verziója letölthető Android rendszeren működő telefonokra. Jelenleg viszont nincs iOS rendszerre letölthető SexLikeReal app.

Előnyei és hátrányi

Előnyök

 • Letisztult felület
 • A Stripchat mellett csak itt elérhető VR

Hátrányok

 • Nehéz regisztráció
 • Kevés interakció a modellekkel
 • Kevés regisztrált modell
 • A kereső nem működik a webcam szekcióban
 • Csak lány modellek vannak
 • Nincs magyar SexLikeReal oldal

SzexLikeReal vélemények

“Nekem már amúgy is volt VR szemüvegem, szóval nem a SexLikeReal VR szex chathez vettem külön. Érdekes élmény, amit megéri kipróbálni, de külön erre nem vennék szemüveget. Modell kevés van, de akik vannak tényleg nagyon jók. Kényelmes az applikáció, VR szemüvegben is jól használható. Összességében nem rossz oldal, de csak azért, mert nem nagyon van más alternatíva.’’

--- Kende Martin

“Külön be kellett fektetnem 400 dollárt egy kamerába, ami mondjuk nem olyan baráti, mivel más oldalakon sima telefonnal vagy egyszerű webkamerával is elkezdhetek streamelni. Néző nincs sok, de akik vannak ők elég bőven küldenek jattokat. Összességében nem vagyok benne biztos, hogy megéri ezen a honlapon kezdeni valakinek, de ha már vannak nézőid más oldalakról, akkor ki lehet próbálni velük ezt is.’’

--- Gulyás Gréta

“Nekem nagyon bejött. Igaz, hogy kellett vennem hozzá egy külön VR kamerát, de gyorsan visszajött az ára. A legnagyobb előnye, hogy más honlapokhoz képest, ahol többszáz modell is lehet, itt csak 40-50 szokott egyszerre online lenni. Így sokkal könnyebb bevonzani a nézőket a szobába, ráadásul más oldalakhoz képest sokkal többet is jattolnak. ’’

--- Fábián Rebeka

Összegzés

A SexLikeReal gyökeresen eltér minden más webcam oldaltól, hiszen csak VR chatszobákkal rendelkezik. Az ötlet nem rossz, de a honlap még nagyon új, ezért a webcam részleg még nagyon a kezdő stádiumában van. A weboldal folyamatos fejlesztés alatt áll, így lehet, hogy 1-2 éven belül minden olyan funkcióval rendelkezni fog mint a többi oldal, de jelenleg ez nincs így. Ráadásul a magyar felhasználók számára hátrány lesz, hogy nincs SexLikeReal magyar fordítással rendelkező verziója.

A honlapnak adott végső pontszám: 4.0/5

oliver varga
Varga Olivér
Budapest

Varga Olivér vagyok és 2 évig dolgoztam magyar webcam oldalakon a barátnőmmel. Most a személyes tapasztalataimat szeretném megosztani, hiszen az elmúlt időszakban különböző webcam oldalakat tesztelek, így kitapasztaltam, hogy mely platformok a legjobbak a nézők szemszögéből, illetve kereset szempontjából.