Jerkmate

Frissítve: 18.08.2022

A Jerkmate szex chat a világ egyik legismertebb szexkam oldala, amely egy teljesen új élményt tud nyújtani az onine webcam szex kedvelői számára.

jerkmate magyar
Tartalomjegyzék

Mi az a Jerkmate?

A Jerkmate egy egész komplex, felnőtt tartalmat nyújtó weboldal, amelyen élő kamerák, videók, játékok, illetve sok más tartalom is megtalálható. A kényelmes fizetési módszerek, illetve az exkluzív tartalmak és műsorok sokszínűsége teszi versenyképessé a többi szexchat oldal között.

A Jerkmate tényleg egy tökéletes interaktív felnőtt webcam sex oldal, ahol gyönyörű lányokkal, fiúkkal és transz modellek között válogathatnak és szexchatelhetnek a nézők.

Magyar Jerkmate regisztráció

Jerkmate regisztráció számítógépről

A Jerkmate chat honlapja még nem elérhető magyar nyelven, ezért az angol nyelvű oldalra vezető linket tudom megadni: https://jerkmate.com. A honlap megnyitása után a számítógépes böngészőben az oldal jobb felső sarkában található „Create New Account” gombbal kezdhető el a regisztráció.

jerkmate belépés

A regisztrációhoz egy e-mail címre, felhasználónévre, illetve egy jelszóra (amelynek tartalmaznia kell egy nagy betűt, kis betűt és legalább egy számot, minimum 8 karakterből kell állnia) lesz szükség.

jerkmate prémium

A második lépésben a honlap fel fogja ajánlani, hogy adjon hozzá fizetési lehetőséget a fiókjához (bankkártya, paysafecard, sofort, paypal), ami után ingyenesen örökre prémium tagságot kap a felhasználó. A későbbiekben a megadott e-mail címre, illetve jelszóra lesz szükség a Jerkmate belépéshez.

A Jerkmate prémium előnyei:

 1. Megnyitja a honlapon elérhető összes funkciót a felhasználónak
 2. Hozzáférést ad az élő pornó tartalmat közvetítő kamerákhoz
 3. Lehetőséget ad a Cam2Cam funkció használatára

Ha a felhasználó nem akarja megadni a fizetési adatait, akkor elég, ha az e-mail címére kiküldött linken megerősíti a regisztrációt, azt követően pedig megnyomja a „Continue as a Basic Member” alatti „Start Browsing” gombot.

fiókot

Ezután a regisztráció kész is van, innentől a felhasználó szabadon böngészhet a modellek között.

Jerkmate mobil regisztráció

A Jerkmate oldal mobil verziója a https://jerkmate.com linken érhető el. Itt a regisztrációhoz az oldal alján lévő „Create My Account” gombot kell megnyomni.

jerkmate regisztráció

Ezután a számítógépes regisztrációhoz hasonlóan meg kell adni egy e-mail címet, felhasználónevet, illetve egy jelszót. A Jerkmate itt is fel fogja ajánlani a felhasználónak, hogy csináljon prémium fiókot (kössön a fiókjához egy fizetési módszert). Ha a felhasználó nem akar prémium fiókot, akkor elég, ha az e-mailben megkapott linken keresztül aktiválja a fiókját.

Jerkmate jutalmak

Tíz jutalomszint létezik a weboldalon. A felhasználó aktuális jutalomszintje azon alapul, hogy hány napja aktív az oldalon. Aktivitásnak az számít, ha legalább egy fizetős beszélgetésbe legalább két percig becsatlakozott. Minden egyes szinten az oldalon elköltött pénz egy bizonyos százaléka jóváírásként azonnal visszakerül a felhasználó számlájára. A krediteket hetente írják jóvá a feldolgozott (nem függőben lévő) vásárlások alapján. A megszerzett krediteket automatikusan felhasználják bármilyen jövőbeli vásárlás esetén.

A jóváírt százalék mérete és az ahhoz szükséges aktív napok száma szintenként:

jutalmak

Modellek keresése Jerkmaten

Keresés szekciók alapján

A „Nők” és „Férfiak” a két legnagyobb szekció, amely alapján a Jerkmate főoldala összeválogatja a chatszobákat, illetve a további kategóriákat, tageket, amiket a felhasználó megtalálhat.

szekciók

Keresés szűrők alapján

A chatszobák feletti menüben különböző szűrők alapján lehet keresni a modellek között. A különböző szűrőket ízlése szerint keverheti a néző. A következő szűrők alapján kereshet a felhasználó: régió, kor, különleges funkciók, etnikum, fétisek, nyelvek.

szűrők

Keresés kategóriák alapján

A weboldal bal oldalán különböző kategóriák alapján is szűkítheti a keresett chatszobák számát a felhasználó. A kategóriák mellett a honlap azt is jelzi, hogy jelenleg hány modell van online az adott kategórián belül.

kategóriák

A https://jerkmate.com/tags/girl linken további kategóriák is elérhetők, ahol a chatszobák nagyobb kategóriákba vannak szedve nő, férfi, transz, illetve páros modellek alapján.

szex cam kategóriák

Keresés tagek alapján

A „tagek” menü a bal oldali menüben, a kategóriákat tartalmazó menü felett találhatók. A tagek kulcsszavak alapján működnek, a „tagek” menüben az éppen népszerű kulcsszavak vannak összegyűjtve, amelyek között szabadon válogathat a néző.

tagek

Keresés a keresőmotorban

A honlap felső részén található keresőmotorba a felhasználók a modell neve alapján, tagek, illetve videókhoz tartozó nevek alapján tudnak keresni a nézők a weboldal tartalma között.

keresőmotorban

A modellről

Modell információja magáról (About Me) szekció

A chatszoba alatt a modell megadhat magáról bővebb információt, például, hogy mi izgatja fel, illetve, hogy milyen különleges szexi dolgokat szeret és szokott csinálni a műsorai alatt.

Modell kinézete

A közvetítés alatti információk között a néző bővebben megismerkedhet a modell külső megjelenésével kapcsolatos dolgokkal is. Itt találhatja meg a modell magasságát, súlyát, etnikumát stb.

modell kinézete

Fotó- és videóalbumok

A modell a chatszobájában külön fotó- és videóalbumokat is létrehozhat, amelyekhez a néző ingyen, vagy külön áron hozzáférést kaphat.

fotó- és videóalbumok

Modell rajongói klubja

A modellek saját „Fan Clubot” (rajongói klubot) is létrehozhatnak. A rajongói klubban való tagság egy havi fixált árba kerül, amelyet a modell állít be magának. A tagok pedig egy speciális rajonói ikont kapnak a modell chatjében, illetve kedvezményekben is részesülhetnek a modell exkluzív műsorai alatt.

Nézői visszajelzések

Privát műsorok után a nézők külön visszajelzést hagyhatnak a modell felületén, illetve értékelhetik is a nyújtott szolgáltatás minőségét.

visszajelzések

Modell tagjei

A modell a chatszobájában tageket is megadhat, amelyek segítik a nézőket abban, hogy megtalálják a megfelelő modelleket, a modelleket pedig, hogy a felhasználók felfedezhessék a csatornájukat.

Élő Szex Cam modellekkel

 • Közös chat - A közös chat a chatszoba jobb oldalán található. Ebbe a chatbe minden regisztrált felhasználó küldhet üzeneteket, amelyeket a modell, illetve más felhasználók is láthatnak.
 • jerkmate chat
 • Privát és exkluzív műsor - A privát show alatt a modell kizárólag egy nézőre fókuszál, amely során a csevegés egy fizetett (percdíjas) cam show alatt történik. Az exkluzív show hasonló, csak az időtartama alatt másik néző nem láthatja a modell közvetítését, illetve a csevegését a műsort megrendelő nézővel. A privát és az exkluzív show tökéletes módja annak, hogy a néző kiélje szexuális fantáziáit a kiszemelt modelljével.
 • Gold műsor - A Gold műsor egy egyedülálló csoportos chat, amelyben egyszerre több néző is részt vehet. Az előadó határozza meg a Gold show hosszát, célját és a kezdetéhez szükséges árát. Ha a nézőt érdekli a dolog, a visszaszámlálás alatt Goldot küldhet az előadónak és automatikusan csatlakozik a műsorhoz, amikor az elkezdődik. Amikor az időzítő lejár, a modell elfogadhatja az összegyűjtött pénz mennyiségét és elkezdi a műsort, vagy megtagadja azt és lemondja a műsort (ilyenkor a pénz visszautalásra kerül).
 • Cam-to-cam show - A Cam-to-Cam lehetővé teszi, hogy a privát műsorok során a néző megossza a videókameráját az előadóval, így még közelibb és élethűbb interakciót érhető el.
 • Spin the Wheel - A Spin the Wheel menüben a modell által megadott Gold mennyiségért cserébe a néző megpörgethet egy szerencsekereket. A szerencsekeréken különböző szexi dolgok vannak, amiket a modell megcsinál a nézők számára, ha arra esik a kerék a pörgetés után.
 • Gold menu - A modell a Gold menüjében összegyűjtheti, hogy mekkora jattért mit tud megcsinálni a nézőknek. Például, hogy mennyiért kész levenni magáról egy ruhadarabot stb. A menü tartalmát és az árakat a modell magának állíthatja be.

Jerkmate Gold

Már többszőr szó esett a Goldról, azonban még nem teljesen tisztáztuk, hogy mi is az. A Gold a Jerkmate virtuális valutája, amely segítségével a nézők jattot küldhetnek, privát, illetve más exkluzív műsorokat vehetnek, szexi játékokat játszhatnak a modellekkel a szerencsekerék megpörgetésével. A Jerkmate oldal különlegessége abban rejlik, hogy a Goldot nem kell előre megvenni, hanem a fiókhoz kell kötni a kívánt fizetési lehetőséget, ezután a weboldal automatikusan levonja majd az adott összeget a felhasználó számlájáról.

Fizetési lehetőségek

Jelenleg a felhasználók a következő számlákat tudják hozzákötni a Jerkmate fiókjukhoz, hogy arról tudjanak fizetni:

 • Bankkártya
 • PaySafeCard
 • Sofort
 • PayPal

A Jerkmate exkluzív funkciói

A webcam sex mellett a Jerkmate más erotikus tartalmakat is kínál. A https://jerkmate.com/pornstars linken elérhető Porn Stars kategóriában a leghíresebb pornósztárokkal lehet egy interaktív játékot játszani, amelyben különböző cselekvéseket kiválasztva egy új videó indul el, amelyben a néző kedvenc színésze meg is csinálja a kiválasztott dolgot. Hasonlóan működik a Sex Games szekció is (https://jerkmate.com/games), itt azonban nem pornósztárok, hanem sima pornó színészekkel lehet játszani, akik különböző izgató szerepeket játszanak el (pl. orvos, diáklány).

A Jerkmate egy másik érdekes funkciója a Jermate tv, amely a https://www.jerkmate.tv linken elérhető. A Jerkmate tv oldalán nem csak élő cam showkat lehet nézni, de külön exkluzív tartalmak is vannak a nézők kedvenc webcam modelljeivel, illetve visszanézhet nézni előző élő webcam műsorokat is.

Jerkmate video

A Jerkmate videómegosztó felületére amatőr, illetve profi pornó és webcam modellek tudnak videókat feltölteni, amelyeket a nézők ingyenesen megnézhetnek a Jerkmate video weboldalán.

Jerkmate akciók

A felhasználó számára elérhető akciók és bónuszok a felhasználó profiljában a „Discounts and Credits” menüben elérhetőek.

jerkmate akciok

Modell munka és kereset

A modell karrier előnye

A modellkedés legnagyobb előnye, hogy bárki csinálhatja. A szexchat oldalakon a nők, férfiak, transz és páros modellek ugyanolyan nagy nézettséget össze tudnak gyűjteni. Ráadásul a külső sem számít ebben a szakmában, hiszen minden formára, színre, hajszínre megvan a kereslet ezeken az oldalakon. Ezen kívül sok új embert ismerhetnek meg a modellek, akiknek felejthetetlen szexuális élményt tudnak nyújtani.

Mindezt biztonságosan, otthonról, a számítógépe előtt. Emellett a modellek mindig maguk állítják be, hogy mikor és mennyiért akarnak dolgozni. A Jerkmaten nincs főnöke a modelleknek. Ráadásul érdemes azt is megemlyteni, hogy a sikeres webcam modellek nagyon jól tudnak keresni a jattok, eladott műsorok, tartalmakból.

A modellkedés feltételei

Két feltétele van annak, hogy valaki modell lehessen:

 1. A személy legalább 18 éves kell, hogy legyen
 2. Stabil internetkapcsolattal, illetve webkamerával és mikrofonnal kell rendelkeznie

Ha ezek megvannak, akkor csak regisztrálni kell, illetve rendelkezni kell egy számlával, amelyre ki tudja utalni a bevételeket.

Jerkmate modell regisztráció

A modellként történő regisztráció a következő linken érhető el: https://www.streamatemodels.com. A link megnyitása után a „Get Started” gomb megnyomásával kezdhető el a regisztráció.

modell regisztráció

Első lépésként egy e-mail címet kell megadni, amelyre kiküldenek egy megerősítő levelet. Miután a felhasználó megerősítette a címét elkezdheti az adatai megadását.

A regisztráció 5 lépésből áll.

 1. Olyan alapvető adatok megadása, mint a modell neve, neme, születési éve stb.
 2. Felhasználási és adatkezelési feltételek elfogadása.
 3. Fotó készítése a webkamera segítségével.
 4. Személyazanosító dokumentumok feltöltése egy külön mobilos applikáció segítségével.
 5. Regisztráció véglegesítése.

Mivel keres pénzt a modell?

A modell bevétele a jattokból, illetve az eladott privát műsorok, videók, képek árából tevődik össze. Tehát nem muszáj nagyon nagy nézettséggel rendelkezni ahhoz, hogy jó bevételre tudj szert tenni, elég, ha fel tudod kelteni a nézőid fantáziáját, ami után téged ajándékoznak majd meg jattokkal, tőled vesznek majd privát showkat. Egy Gold értéke mindig egy USD-vel egyenlő, tehát a modell könnyen kiszámíthatja, hogy mennyit tud magának kiutalni.

Modellek kifizetése

A modellek a megkeresett pénzüket hetente tudják kiutalni. A Jerkmaten elérhető legnépszerűbb kifizetési módszerek:

 • Banki átutalás
 • PayPal
 • Skrill
 • Jerkmate app

  A Jerkmate weboldala tökéletesen optimalizálva van érintőképernyős használatra okostelefonról. A weboldal nem rendelkezik hivatalos Android, illetve iOS applikációval, ugyanakkor Androidra van letőlthető Jermate Apk fájl, amely segítségével telepíthető Jerkmate app a felhasználók Androidos mobiljára.

  Előnyei és hátrányai

  Előnyök

  • Óriási választék az élő adásban lévő modellek között
  • Meglehetősen sok Jerkmate magyar modell
  • Különleges interaktív játékok, videók, s sok más élő cam show a Jerkmate oldalain

  Hátrányok

  • Igazi minőségi pornó műsort csak a fizetős showk alatt láthat a néző
  • Kényelmetlen ingyenes regisztráció
  • A nem prémium felhasználók számára nem elérhető az összes funkciója a weboldalnak
  • Kényelmetlen navigáció a különböző Jerkmate oldalak között

  Jerkmate vélemények

  “Évek óta keresem a megfelelő webkame oldalt, de eddig úgy tűnt, hogy mind csalódást okoz. Vagy a lányok nem elég szépek, vagy nem azt csinálják, amit kérsz, vagy túl sok pénzt kérnek egy gyenge minőségű műsorért! Szerencsére azonban megtaláltam a Jerkmatet, ami gyakorlatilag azonnal megváltoztatta a véleményemet a felnőtt webkamerás oldalakról! Soha nem láttam még ennyi szexi lányt egy oldalon, és szinte mindegyikük kedves, barátságos és nyitott a csevegésre. Igen, némelyikük sokat kér, de legalább tudod, hogy mit kapsz a pénzedért. Amúgy meg az alacsonyabb árkategóriákban is találhatsz rengeteg gyönyörű modellt. Csak keresned kell. Ráadásul a jól működő keresési lehetőségeknek köszönhetően mindig megtalálom a legjobb modelleket. A Jerkmate mindig pontosan olyan modelleket javasol, amilyeneket szeretek nézni!’’

  --- Zobor Vince

  “Szinte kötelességemnek éreztem, hogy megírjam ezt az összefoglalót a Jerkmateről, miután regisztráltam és megtapasztalhattam életem legjobb élő pornóját. Még soha nem találkoztam ennyi gyönyörű nővel! Mindenki megtalálható a Jerkmaten, akár latina, orosz, ázsiai, európai, amerikai... annyi mindenből lehet választani, hogy garantáltan soha nem fogsz unatkozni. Ha hozzám hasonlóan számtalan órát webcam oldalakon, amelyek egyszerűen csalódást okoztak, akkor adj egy esélyt a Jerkmatenek. Miután életem legjobb szerepjátékos fantáziáit itt éltem át, szinte biztos vagyok benne, hogy életem végéig prémium tag leszek.’’

  --- Antal Alex

  “Én is nézőként kezdtem a Jerkmaten. Előszőr más oldalakon is aktív voltam, de messze a Jerkmate volt a legjobb számomra. Aztán egynap regisztráltam modellként is, hogy kipróbáljam milyen. Előszőr tényleg csak kíváncsiságból, de annyira izgató volt, annyira megtetszett, hogy egyre gyakrabban kezdtem el streamelni. Ezután már annyi pénzt is hozott, hogy szinte főállásommá vállt.’’

  --- Balogh Renáta

  Összegzés

  A Jerkmate a prémium élő pornó tartalmat nyújtó weboldalak közé tartozik. Ez azt jelenti, hogy lehet ingyen felhasználót is regisztrálni, de ha igazi pornó tartalmat akarsz látni, akkor azért fizetni kell majd. A modellek szempontjából ez egy igen nagy előny, míg a néző szempontjából inkább hátrány. A Jerkmate viszont nagyon sok exkluzív külön tartalmat, videókat, játékokat ajánl a felhasználóinak, ami nincs más oldalakon. A weboldalon történő navigáció és a regisztrálás is meglehetősen nehézkes, de 1-2 nap használat után belejön a felhasználó. A modellek választéka tényleg óriási, a választható műsorok, játékok száma meg igen jó.

  A honlapnak adott végső pontszám: 4.7 / 5

  oliver varga
  Varga Olivér
  Budapest

  Varga Olivér vagyok és 2 évig dolgoztam magyar webcam oldalakon a barátnőmmel. Most a személyes tapasztalataimat szeretném megosztani, hiszen az elmúlt időszakban különböző webcam oldalakat tesztelek, így kitapasztaltam, hogy mely platformok a legjobbak a nézők szemszögéből, illetve kereset szempontjából.