VR Szex Chat Magyar

Frissítve: 24.05.2022

Miután kipróbáltuk és leteszteltük az legtöbb VR-szex chatet, most részletesebben is be szeretnénk mutatni azokat, amelyeket a legjobbnak találtuk 2022-ben.

vr szexchat

Legjobb VR szex chatek

A különböző webcam szex oldalak tesztelése és bemutatása alatt kettő olyan oldalt találtunk, amely rendelkezett virtuális valóság szex kamerákkal is.

Legjobb VR-szex chat modelleknek

sexlikereal

SexLikeReal

Az újonnan regisztrált felhasználók 34% leértékelést kapnak a havi feliratkozás árából és 56%-ot az éves árából.

  • Értékelése 4.5/5

Legjobb VR pornó chat nézőknek

stripchat

Stripchat

A regisztrált felhasználók minden órában ingyenes tokenek kisorsolásában vehetnek részt.


  • Értékelése 4.5/5

Mi az a virtuális szex?

A virtuális szex a webkamerás oldalak egy teljesen új fajtája, amelyen a modellek speciális VR webkamerákkal közvetítenek. A VR kameráknak köszönhetően a virtuális valóság szemüveggel rendelkező nézőknek egy teljesen új élményben lehet részük, amely sokkal valósághűbb és közvetlenebb a sima szexkam videóknál.

Miért jobb a VR szexchat, mint a VR pornó videók?

  • VR-szex élő lányokkal. A VR webcam oldalak izgalma abban rejlik, hogy a modellek élő adásban kínálják műsorukat. Az élő műsorok sokkal közelebb hozzák a nézőt és a modellt, így sokkal intimebb közeget teremtve a nézők számára.
  • Élő VR csevegés. A VR szexcam élő csevegést tesz lehetővé a modellel a sima pornó videókkal szemben. A nézők, például, bármikor küldhetnek üzeneteket, jattot, ajándékokat a modell számára.
  • Virtuális szexpartner. Míg az előre felvett VR szex videók egy megadott forgatókönyv alapján mennek, addig a VR webcam videók alatt a néző különböző interakciókon keresztül kapcsolatba léphet a modellel. Tehát a nézők is jelezhetik a modell felé, hogy milyen tartalmat kívánnak nézni, míg a modell pedig figyelembe veheti a nézők kívánságait.

SexLikeReal – Legtöbb virtuális valóság pornó

A SexLikeRealen minden a virtuális sexről szól. A weboldal kizárólag olyan videókat és webcam chatszobákat tartalmaz, amelyek VR szemüvegben is megnézhetők. Az előre feltöltött videók választéka óriási. A webcam szekció még kicsi, de folyamatos fejlesztés alatt áll, így nem kérdéses, hogy a közeljövőben egyre több néző és modell regisztrál majd a platformra. A szobák minősége kiváló, de a modellek választéka még igencsak csekély, a keresőmotor és a szűrők még csak a pornó videókra működnek.

A pornó szekcióban viszont verhetetlen az SLR, ennyi virtuális pornó ilyen kedvező áron nem igazán található máshol. Összességében az SLR egy dinamikusan fejlődő, azonban még meglehetősen kezdetleges stádiumban lévő webcam szekcióval rendelkező pornó oldal.

Előnyök Hátrányok
Legnagyobb virtuális valóság szex oldal előre feltöltött videókkal és élő VR szexcam szobákkal Komplikált ingyenes regisztráció
Könnyen kezelhető felület Kevés élő chatszoba
Nincs magyar virtuális chat

Stripchat - Legnépszerűbb magyar virtuális pornó chat

A Stripchat az általunk letesztelt egyik legjobb webcam pornó oldalnak bizonyult. Nagyon sok ingyenes tartalmat közvetítő csatorna van az oldalon, illetve meglehetősen könnyű a regisztrációs folyamat. A regisztráció utána nézőnek óriási választéka van abban, hogy hogyan csevegjenek a modellel, illetve hogyan vásároljanak exkluzív tartalmakat a modelltől.

Az SLR mellett a Stripchat az egyetlen olyan oldal, amely VR-szexet is kínál a nézőinek. Ráadásul az oldal le van fordítva magyar nyelvre, és van külön magyar szekció, hogy könnyebben megtalálhassa a néző a magyar virtuális chat partnerét.

Előnyök Hátrányok
Legjobb magyar VR pornó chat Nincs Stripchat mobil app
Könnyű regisztráció Magas konkurencia a modellek között
Sokoldalú interakció a modellekkel
Van VR chat magyar nyelven

Miért jobb az élő virtuális valóság sex a sima szex chatnél?

  • Teljesen élethű. A VR technológia segítségével sokkal élethűbb képet kap a néző, mint amit valaha kaphat sima monitoron keresztül. A valódi elmélyüléshez ezért a VR-szexet javasoljuk.
  • Közvetlen jelenlét. A virtuális szex sokkal közvetlenebb csevegést tesz lehetővé a néző és a modell között, hiszen a néző mintha egy szobában lenne a modellel. Tehát a VR sex egy teljesen új élmény lehet a nézők számára.

Mi kell a virtuális valóság pornók megtekintéséhez

A virtuális szexhez és a VR webkamerák által nyújtott egyedülálló élményhez a nézőnek szüksége lesz egy VR szemüvegre. Azt javasoljuk, hogy lehetőség szerint jobbminőségű szemüveget használjanak. Az Oculus Quest 2 vagy bármely 2020-2022-es PC-hez csatlakoztatható szemüveget (HP Reverb G2), illetve más hasonló kategóriájú szemüvegeket ajánljuk a legjobb VR-élményhez. A Cardboardok (kartonból készült szemüvegek), iPhone-ok, Playstation VR (PSVR) és a GearVR NEM ajánlott a rossz minőségű lejátszási teljesítményük miatt. Persze más lehetőség hiányában bármely VR szemüveg használható.

Modellként való munkavégzés feltételei virtuális valóság sex oldalakon

Weboldal Modell részesedése a tokenek árából Kifizetések gyakorisága Modellek bevétele
SexLikeReal akár 60% Havonta 1200-1500 USD/hó
Stripchat 50-60% Akár hetente 1000-1500 USD/hó

Mi kell, hogy valaki virtuális valóság pornó modell lehessen

A modellként történő regisztráció VR szexchatek esetében csak annyival tér el a sima webcam chatektől, hogy a modellnek szüksége lesz egy 360 fokos kamerára. A javasolt webkamerák közé tartozik az Insta360 EVO, Vuze XR, vagy más hasonló kategóriájú 360 fokos kamerák.